Café Fani

Kahvila ja tilatuotemyymälä    Café Fani

Café Fanissa sunnuntaina 28.7. klo 12-17 hunajapäivä! 

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan hunajaisesti ja seuraamaan tilanteen salliessa kesän ensimmäisten hunajalaatikoiden käsittelyä linkoomoomme!

Tänä kesänä olemme avoinna vielä seuraavina sunnuntai-iltapäivinä:

Hunajapäivä 28.7.

Sadonkorjuujuhlat ja kauden päätös 18.8.

Kurkkaa tarkemmat tiedot Facebook-sivuiltamme

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan kahvilaamme!

Cafè Fani on pikkuruinen mummonmökissä sijaitseva tilakahvila, jossa myydään kesän hunajasadon lisäksi muita tilan tuotteita sekä pientä makeaa ja suolaista syötävää. Kahvilassa on muutama asiakaspaikka sisällä ja kauniilla säällä istumapaikan löytää vaikkapa omenapuiden alta, kasvimaan kupeesta. 

Maksutavat: Kortti, käteinen ja Mobilepay

KAHVILA

Hunajaostosten ohessa on hyvä istahtaa kupilliselle kahvia tai teetä ja nauttia pieni makea tai suolainen leivonnainen. Sadesäällä voi istuskella tunnelmallisessa mummonmökissä ja kaunis sää houkutta puutarhaan.

HUNAJA

Hunajamme on täysin käsityönä kotitilalla vaivattua ja purkitettua, pehmeää monikukkahunajaa Lindkoskella ja Pukarolla sijaitsevilta mehiläispesiltämme.

MUUT TUOTTEET

Tilalla myydään myös hunajantuotannon sivutuotteista, kuten mehiläisvahasta valmistettuja kynttilöitä ja hoitavaa huulibalmia. FaniHani-leipä taas on makoisa, hunajainen tumma mallasleipä ja Fanin hunajaiset pikkuleivät sulavat suuhun.

Kasvimaan ja puutarhan satoa on myös ajoittain myynnissä, kurkista Facebook-sivulta tarkemmin!