Café Fani

Kahvila ja tilatuotemyymälä    Café Fani

Cafe Fani avautuu talvikaudella 2024 tammi-maaliskuussa aina kuukauden viimeisenä sunnuntaina. Tervetuloa pistäytymään talviherkuilla ja lämpimillä juomilla!

Cafè Fani on pikkuruinen mummonmökissä sijaitseva tilakahvila, jossa myydään kesän hunajasadon lisäksi muita tilan tuotteita sekä pientä makeaa ja suolaista syötävää. Kahvilassa on muutama asiakaspaikka sisällä ja kauniilla säällä istumapaikan löytää vaikkapa omenapuiden alta, kasvimaan kupeesta. Kahvila on suljettu kesäkaudelta 2023, mutta kurkkaa tiedot syksyn ja talven tapahtumapäivistämme Facebook-sivultamme!

Maksutavat: Kortti, käteinen ja Mobilepay

KAHVILA

Hunajaostosten ohessa on hyvä istahtaa kupilliselle kahvia tai teetä ja nauttia pieni makea tai suolainen leivonnainen. Sadesäällä voi istuskella tunnelmallisessa mummonmökissä ja kaunis sää houkutta puutarhaan.

HUNAJA

Hunajamme on täysin käsityönä kotitilalla vaivattua ja purkitettua, pehmeää monikukkahunajaa Lindkoskella ja Pukarolla sijaitsevilta mehiläispesiltämme. Kesän 2023 sato nyt myynnissä 450g purkeissa.

MUUT TUOTTEET

Tilalla myydään myös hunajantuotannon sivutuotteista, kuten mehiläisvahasta valmistettuja kynttilöitä ja hoitavaa huulibalmia. FaniHani-leipä taas on makoisa, hunajainen tumma mallasleipä.

Tilalla kasvaa paljon yrttejä ja villikasveja, joista tehtyjä kuivattuja tuotteita on myynnissä. Samoin kuivatut suppilovahverot ja tatit saat meiltä!

Kasvimaan ja puutarhan satoa on myös ajoittain myynnissä, kurkista Facebook-sivulta tarkemmin!